Rendőrségi karjelvények - Police patches - Herman Gábor gyűjteményeFrissítés/UPDATE
Kezdőlap/START
Magamról/ABOUT ME
Magyarország/HUNGARY
Hibás karjelvények/MISTAKED PATCHES
Személyes kedvenceim/MY FAVOURITS
Legszebb karjelvény/THE MOST BEAUTY
Németország/GERMANY
Cserék/TRADE
Kontakt/CONTACT
Gyűjtőtársak/COLLECTORS
Fórum 
patches            Üdvözlöm!

Herman Gábor vagyok. 17 éve dolgozom rendőrként. A Paksi Rendőrkapitány-ság Közlekedés-rendészeti alosztályvezetője
vagyok. Egyik szenvedélyem a rendőrségi relikviák gyűjtése. Ennek eredménye ez a weblap, melyen a magyar rendőrségnél rendszeresített, tervezett, vagy már nem használt karjelvé-nyeket mutatok be, ezen keresztül egyúttal a rendőrség szervezeti tagozódását is megismerheti a kedves látogató. Az oldalak folyamatos feltöltés és frissítés alatt állnak, amint újabb szerzeménnyel gyarapodik a gyűjtemény. A magyar rendőrség karjelzésein kívül elsőként a német tartományi rendőrségek felvarrói is felkerültek az oldalra, mely oldalt reményeim szerint más országok karjelvényeit felvonultató képtárak fognak követni.

Mikor a gyűjtést elkezdtem, a teljesség igénye vezérelt, ennek ellenére sosem lesz teljes a kollekció, hiszen rengeteg kuriózumnak számító felvarró, illetve már nem gyártott karjelvény van a gyűjtőtársak birtokában, akik természetszerűleg nagy becsben tartják szerzeményeiket.

Egynémely ritkasággal büszkélkedik ez a gyűjtemény is, amely jelenleg kb. 400 darab karjelvényt vonultat fel. A képtárak megtekintéséhez jó szórakozást kívánok, egyúttal remélem, tartalmas időtöltést talál a Kedves Látogató!


                                                          
Herman Gábor r.fhdgy.

www.patches.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!